Sommerkurser TEGNING OG MALERI

Indhold

Sommer Kursus Tegning og Maleri henvender sig til alle - både tegnere og malere, erfarne som begyndere - der kræves ingen forkundskaber. Du vil få indblik i de grundlæggende elementer, der er nødvendige for at skabe et godt billede. Flere af disse elementer er fælles for tegning og maleri. Det gælder komposition, fordeling af valørkontraster (lys/mørke), opdelingen i flader samt vigtigheden af det udtryk man laver med "tegnet" eller strøget. Den teoretiske undervisning vil altså i starten være fælles for tegnere og malere. Dernæst vil vi gå i dybden med hhv. farveteori, maleteknikker, personlige farver (se beskrivelse på Weekend Malekurser) og tegneteoretiske emner som skitse, skravering og stregens udtryk (se beskrivelse på Weekend Tegnekurser). Der vil i starten være øvelser tilpasset den enkeltes niveau. Herefter er undervisningen individuel, hver elev søger sine motiver og forfølger egne mål. Man kan fint arbejde videre med påbegyndte billeder.

HvornÅr

uge 29: 16 - 20 juli, 10.00 - 15.30
uge 31: 30 jul - 3 aug., 10.00 - 15.30

Pris

3.900 kr.

Materialer

Ved forud bestilling kan man få materialer stillet til rådighed her Det er tegne-papir, akryl papir, akryl-farver, lån af tuscher, blyanter, kul, pensler, spartler mm. Pris: 500 kr. Ønsker man at male på lærreder, skal de medbringes. Her findes et mindre udvalg af billige lærreder, der kan tilkøbes til kostpris. Kryds af i tilmeldings formularen om du ønsker materialer eller tager dine egne med. Medbring eget feltstaffeli, hvis du har.
 

TILMELD

Hvor

Kurserne afholdes i Karin de Neergaards hjem og atelier, Viggo Rothes Vej 3 st., 2920, bare 4 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Mad & drikke

Du får vand, kaffe og te her, men skal selv medbringe mad og evt. anden drikke.

Jan maler i FB
Abstrakt maler i FB
Anna Maria tegner i FBtegner i FB